X- MEN денови на идното минато

x-man

Тимот на Икс-мен се бори за опстанокот на мутантите, а помош наоѓа во минатото. Во средбата со себеси од младоста, тие го менуваат минатото за да ја спасат иднината. Ова е продолжение на филмовите „Икс-Мен: Прва класа“ и „Икс-мен: Последното упориште“, во кој улогите ги повторуваат добро познатите глумци од претходните филмови.

маркетинг


Select
Ознаки: