ВИДЕО: Православниот храм преполн – верници од секаде денес на Чудотворната икона

Повеќе градови низ Македонија секоја недела вршат организирани превози до Струмица за посета на Чудотворната икона на Пресвета Богородица која во неделата беше донесена од Света Гора во Православниот Храм Св. 15 Тивериополски Свештеномаченици. Еве каква е сликата ова неделно попладне.

ВИДЕО- ФБ Сречко Гунчев

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , ,