(ВИДЕО) „ЈА ИЗЛЕЗИ ЃУРЃО“ во изведба на Џамбо Агушев!

Еве како изгледата добро познатата песна „ЈА ИЗЛЕЗИ ЃУРЃО“ во изведба на легендарниот струмички трубач Џамбо Агушев. Уживајте!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,