Вечерва големото финале на ноќниот турнир во мал фудбал во Босилово

Почитувани, вечерва последна и највозбудлива вечер на турнирот во мал фудбал во Босилово!

20:45 часот Ветерани Вечно Млади-Босилово

21:30 часот Бимакс-Аграр Компани (Борба за 3 место)

22:30 часот 8 септември-МТ Транспорт (Младинци финале)

23:00 часот ГОЛЕМО ФИНАЛЕ помешу РУСКИ ДАБИЛЕ-ЗЛАТНО ЗРНО

Повелете и уживајте во оваа последна фудбалска ноќ!

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,