ВАСИЛ КОЦЕВ Е НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОО НА СДСМ ВО ВАСИЛЕВО!

Актуелниот директор на подрачната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Струмица од неодамна е именуван за нов претседател на Општинската организација на СДСМ во Васлево. Инаку, Васил Коцев доаѓа на местото на Сашко Атанасов кој е пратеник во Собранието од редовите на СДСМ.

маркетинг


Select
Ознаки: ,