(ФОТО) Ванчо Стојанов во посета на населеното место Висока Маала

Синоќа кандидатот за градоначалник на о.Василево од ВМРО-ДПМНЕ г-дин Ванчо Стојанов одржа трибина во населено место Висока Маала на која пред граѓаните ја презентираше изборната програма за локални избори 2017 година и даде отчет за досега сработеното како што е изградбата на нова училишна зграда и асфалтирање на улица во должина од 400м.

Во програмата за ова населено место е опфатено изградба на спортско игралиште,изградба на нова филтер станица која ќе го снабдува со вода населено место Висока Маала и асфалтирање на улици.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,