Ванчо Стојанов – Кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Градоначалник на oпштина Василево

Ванчо Стојанов е кандидат за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во општина Василево за претстојните локални избори кои ќе се одржат оваа година во Октомври. Информацијата е официјално потврдена и од ВМРО-ДПМНЕ!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,