Урнебесното дуо се враќа на ,,Улица скок бр.22″ – (22 Jump Street)

22-Jump-Street-review

По завршување на средното училиште (два пати), полицајците Шмид (Jonah Hill) и Јенка (Channing Tatum) ги очекуваат големи работи откако ќе превземат тајна задача и ќе се најдат на локалниот факултет. Но, веднаш откако Јенка ќе се запознае со својата сродна душа во атлетскиот тим, а Шмид ќе се преокупира со предавањата за боемски уметности, двајцата започнуваат сериозно да го преиспитуваат своето партнерство. Набргу, ќе се соочат со проблем не само при решавањето на случајот, туку ќе мораат да откријат дали воопшто имаат желба да стапат во пријателски однос каков што имаат постарите, сериозни луѓе. Ако успеат да ја надвладеат адолесценцијата и од млади луѓе прераснат во вистински мажи, тогаш запишувањето на колеџ може да биде најдоброто нешто што некогаш им се случило.

Глумци Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube
Режија Phil Lord, Chris Miller

 

22-Jump-Street-Poster

маркетинг


Select
Ознаки: ,