УМС со прес-конференција за трибината „На Македонија и треба твојата идеја“

УМС на ВМРО-ДПМНЕ одржа прес-конференција на која ја најави трибината која е дел од караванот на трибини низ Македонија кои се одвиваат под мотото „На Македонија и треба твојата идеја“.

12434896_10153815607799581_1707030910_o

Трибината во Струмица ќе се одржи на ден 26.12.2015 во Домот на културата „Антон Панов“ во 18:00 часот.

Претседателот на УМС, Владимир Ристов ги покани граѓаните да ја дадат својата идеја со што ќе дадат значаен придонес во изработувањето на програмата за работа која владеачката партија ќе ја претстави на овие избори во април 2016 година.

12432622_10153815607664581_169427589_o

Повеќе на видеото:

маркетинг


Select
Ознаки: , ,