УМС одржа трибина во Струмица – „На Македонија ѝ треба твојата идеја“

Синоќа во домот на културата Антон Панов младите од ВМРО ДПМНЕ одржаа трибина преку која како што наведоа сакаат да слушнат за потребите на младите струмичани. Како што потенцираше претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ Владимир Неловски младите струмичани кои беа присутни од нив побараа фитнес зона и зголемување на капацитетот на читалната во градската библиотека. Како што потенцираа од УМС дел од ваквите идеи би требало да се најдат во програмата за претстојните избори.

6

8

7

4

10

9

5

2

1

10

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,