Убави мисли за љубовта

7-soveti-kako-da-pronajdete-ljubov-za-7-dena-01

Не е важно многу да се мисли, туку многу да се љуби. Затоа правете го она што на најдобар начин ве поттикнува на љубов. – Мајка Тереза

Само љубовта може да донесе мир во светот. – Мајка Тереза

Љубовта се раѓа од верба, живее од надеж, а умира од милостина. – Џан Карло Меноти

маркетинг


Select
Ознаки: , ,