Трет Јо-Јо фестивал на детски песни во Струмица

3

Третиот по ред Јо-Јо фестивал ќе се одржи во 20:00 часот во Домот на културата „Антон Панов“

По четиримесесчната аудиција, одбрани се вистински таленти, деца со право за учество на Јо-јо фестивалот. На фестивалот ќе може да се чујат 20 новокомпонирани песнички и ќе трае околу еден час.

1

2

Повеќе слушнете од најавата на одржаната прес-конференција.

маркетинг


Select