ВИДЕО: Трајче со емотивна изведба на „Полско цвеќе“ ги собра комплиментите на жирито

Трајче Ѓеоргиев со емотивна изведба на „Полско цвеќе“  од Тоше Проески ги собра комплиментите на жирито на  ”Пинкови Ѕвездички”,

dsgsgsdgsdgds

Уживаме кога ја слушаме таа твоја емоција. Добро е тоа што песната е на твојот мајчин јазик. Тоа е тоа. Ништо ново – рече Милан.

Јелена Томашевич рече дека многу ја погоди и дека е многу музикален и емотивен. Тоа го носиш во себе и секогаш се издвојува во преден план.

Гоца му пренесе поздрави од фановите. Многу убава песна и многу убаво испеана.

Хари му рече дека го нервира тоа што се воздржува „Оваа песна бара да се пушти гласот. Мораш еднаш да отпееш дрско. Добар беше но јас сакам еднаш да се опуштиш.“

Во продолжение, уживајте во настапот на Трајче:

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , ,