Трајче Ѓоргиев повторно блесна на ОПЕН Фест

Трајче Ѓоргиев и вечерва блесна струмичката сцена. Трајче и официјално ги отвори трите главни вечери од овој фестивал. Неговиот настап ги загреа струмичани за големите и звучни имиња кои ќе настапуваат во најубавите три дена од ова лето. Младешкиот дух донесе енергија и ведрина меѓу струмичани.

11903350_10153536872569581_598087840_n

11872643_10153536873434581_1251934024_n

Публиката и вечерва уживаше и пееше заедно со Трајче.

11850956_10153536873179581_279684303_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,