(ВИДЕО) Трајче Ѓоргиев и Калиопи во еден глас – Не заборавај

Нашиот веќе добро познат млад струмичанец досега ја имаше честа да настапи со многу македонски музички имиња. Композицијата „Не заборавај“ во еден глас ја испеја со Калиопи носејќи се рамо до рамо со нејзините извонредни вокални способности.

Untitled

Како звучи „Само за тебе јас пеев само за тебе се смеев…“ во дует слушнете на видеото:

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , , ,