Тања Достинова Запрова е нова Претседателка на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица

Тања Достинова Запрова е нова Претседателка на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица. Достинова Запрова  е активен член на ВМРО-ДПМНЕ, три мандати член на општински комитет, а ги има извршувано и функциите секретар на општинскиот комитет и потпретседател на Унијата на жени во Струмица.

Тања Достинова Запрова доаѓа на местот на Ели Панова, која моментално ја извршува функцијата член на извршниот комитет на Унијата на жени.

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: