(ВИДЕО) ВО ЖИВО: „ТАНЕЦ“ ВЕЧЕРВА ВО СТРУМИЦА

maxresdefault

Вечерва струмичката публика во НУЦК Антон Панов има можност да го следи концертот на Танец. Дел од настанот ни испратија наши верни читатели со коментар за пофалба за настапот.

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,