Oткриен тајниот рецепт за подготовка на совршено тесто за пица

Конечно е откриена тајната на рецептата за совршено тесто за пица. Да, да, она што сите пицери го кријат како змијата нозете. Тестото, како и предлог што да ставите на пицата, го имате тука, а вие можете да експериментирате со што год ви душа посака околу тоа што ќе ставите на пицата. Еве што се ви е потребно за една пица за двајца: За тестото: 320 гр. брашно 1 лажичка сол 1 лажичка инстант квасец 1 ...