Струмица Денес по Македонија високо котира и во Бугарија и Словенија

Бројот на читатели на Струмица Денес од ден на ден се повеќе и повеќе се зголемува. За нас посебно е значаен фактот што тие читатели се припадници на различни целни групи и со различни интереси од кои постојано добиваме коментари и сугестии што ни овозможува прецизност во креирањето на содржините. Струмица Денес според интернет мерачите спаѓа меѓу стоте најчитина поратали во Македонија, ...

Атлантис.мк е најпосетуваниот туристички сајт во Македонија

Веб страната на туристичката агенција ,,Атлантис” e најпосетуван сајт на туристичка агенција во Македонија. Туристичката агенција Атлантис веќе се вброи во 100  најпосетувани сајтови во Македонија што е огромен успех за еден туристички сајт кој го прави не споредлив и недостижен за останаатите туристички сајтови. Атлантис веќе трета година по ред ја добиваат титулата за најдобра ...

Струмица Денес со нов сајт

Порталот Струмица Денес деновиве стартуваше со нов дизајн. Поттикнати од вашата поддршка, коментари и сугестии ние се трудиме постојано да ги задоволиме вашите барања. Во динамично време како денешното секој ја чувствува потребата од брзо и навремено информирање. Затоа нашата работа  ја фокусиравме токму на тоа. Нашиот тим се труди навреме на ги обезбеди информациите кои би ги интересирале ...