ВИДЕО: Погледнете ја изјавата на Петар Грашо пред неговиот настап

Петар Грашо пред својот настап на последната Опенфестовска вечер пред медиумите зборуваше за своите очекувања. Изјави дека за првпат доаѓа во Струмица и се радува поради тоа. Иако на почетокот изгледаше дека дождот ќе претставува пречка, сепак на крајот тоа беше една прекрасна и ведра ноќ подготвена за забава. Погледнете ја изјавата:

Петар Грашо настапи на Струмица Опен Фестивал

Петар Грашо синоќа пееше и свиреше на големата Опен Фест сцена. Струмичани во еден глас со него ги исполнуваа неговите хитови и уживаа. Градскиот плоштад беше исполнет весели и разиграни лица.

Романтичарот Петар Грашо вечерва на големата Опен Фест сцена

Големиот романтичар и заводник, омилен кај понежниот, но и кај посилниот пол, Петар Грашо вечерва ќе го видиме на големата сцена на Опен фестивал. Хитовите кои ја одбележаа неговaта кариера, овојпат струмичани и сите гости ќе ги пеат во еден глас. Да се потсетиме на неговите хитови: