Блогот на 13-годишна струмичанка со текстови кои воодушевуваат

13-годишната девојка oд Струмица има прекрасен блог, а во слободното време сака да чита книги, пишува, игра кошарка… Сајтовите од другите градови веќе почнаа да објавуваат дел од она нејзините текстови и сите се воодушевени од стилот на пишување. Доминантна тема за која девојката пишува е љубовта погледната низ призмата на нејзината младост. Ви пренесувме еден текст од нејзиниот ...