ВИДЕО: Слушнете го Васил Гарванлиев

Навидум наивно овој баритон се издигна над скалилото поставено од критичарите, не дека во главата ни врти марионка и гласот ни е познат, туку затоа што овој глас кој е вграден во нашата меморија, се надгради, се специјализира, се усоврши.. ова е македонската успешна оперска приказна која сите сакаме да ја следиме. Во продолжение уживајте во неговите изведби:

Која песна ќе ја пее вечерва Даниел Кајмакоски?

Во денешното изадание на популарниот музички натпревар „Икс-фактор“ следуваат многу изненадувања за гледачите. Во ревијалниот дел на натпреварот хрватската пејачка Јелена Розга ќе се претстави со спектакуларен настап, а покрај неа ќе настапи и нејзината колешка, популарната Дорис Драговиќ. Маид Хеќимовиќ најави дека вечерва ќе исполни емотивна балада од групата „Тути фрути“, ...