ВИДЕО: ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ВО ПОСЕТА НА РЕГИОНОТ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски минатата недела беше во посета на југоисточниот регион. Тој ги посети Струмица, местните комитети во градот, населенот место Вељуса, продолжи со посета на општините Василево, Ново Село и Босилово. Ги посети и Радовиш, Конче, Валандово. Теренските посетите на Мицковски низ државата продолжуваат во текот на месецот. “Моја задача и задача ...

Мицкоски во Василево: Народот не смеат да го потценат, тој ја има силата да ги промени овие работи

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денови се наоѓа во посета на југоисточниот дел на државата. По вчерашните средби со граѓани и состаноци со членовите на ВМРО-ДПМНЕ, денес својата агенда ја продолжи во Радовиш и Василево. – Штотуку бев во посета на Василево. Испратив неколку пораки за состојбите, базирани на непосредните контакти и она што го вели на средбите народот. ...