(ФОТОГАЛЕРИЈА) „ASTERI COOKIES“: Безвременската единствена чоколадна бајка од Струмица

Во студените зимски денови, поминете наспроти малиот градски парк , застанете пред излогот на „Asteri Cookies“  и дозволете да бидете маѓепсани. Аромите на ванила, какао и карамела го привлекуваат секој кој поминува одовде и никој не останува рамнодушен. Станува збор за префинета чоколадарница, единствена од ваков тип во Струмица, со љубезен персонал кој нуди разни производи од богатата ...