ФОТОГАЛЕРИЈА: Адил во Селект

Струмичани, во барот Селект, имаа можност во живо да го гледаат неповторливот Адил и од „прва рака“ да ги чујат хитовите: “Hitno”, “Laku noć”, “Ljubi me po sjećanju”, “Ne mogu bez tebe ja”…. Адил, во Селект,  ја потврди репутацијата на  еден од најпопуларните пејачи од белградскиот ноќен живот и пред струмичани покажа зошто неговото име е синоним за добра забава до раните утрински часови.

Селект подготвува балкански спектакл со Пеџа Меденица

Како и секогаш дечките од Селект се трудат,a мора да признаеме дека и добро им оди, да ја организираат најдобрата забава во Струмица. Во блиска инднина не очекува вистински спектакл… набрзо во Струмица ќе гостуваат три големи балкански ѕвезди. Со големо задоволство го најавуваат првиот концерт на еден од најпопуларните пејачи на балканските простори, Пеџа Меденица на 27 Март. Месецот ...