Струмички шарпланинец шампион на меѓународен натпревар

На меѓународна ЦАЦИБ изложба, организирана од Кинколошко друштво Прилеп, во   Специјализирана класа за Шарпланинци, првото место го освои струмичкиот шарпланинец Барон, кој е во сопственост на Михајло Иванов. На изложбата имаше излагачи од: Романија, Србија, Бугарија, Хрватска…

11102888_10205669956779795_883970291565947285_n
Барон победи во класата од 18 до 24 месеци, каде судија беше реномираниот одгледувач и познат кинолог Горан Рокиќ од Хрватска.

11112583_10205669949819621_6315431839219537043_n

11102669_10205669950219631_8626482333443215852_n

11088336_10205669949219606_5736313206379822219_n

11075022_10205669953779720_5209502038849279669_n

11081170_10205669955819771_6021426085621717023_n

11081209_10205669950899648_629744660162814603_n

11081433_10205669950499638_8430828788860024160_n

11074730_10205669952819696_297940833429450037_n

11047950_10205669952379685_7095890550496391765_n

11045458_10205669948859597_7037787111128803485_n

10676135_10205669955059752_4777281419812454214_n

22726_10205669951939674_6261459504997116965_n

1505620_10205669954459737_494477665903259458_n

1560649_10205669951379660_1025692430524734320_n

10383947_10205669951139654_2444335284483125673_n

20982_10205669956299783_8946393342717629228_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , , , , ,