Струмичкиот DJ Томи Тасев полека, но сигурно зазема место на естрадното небо

Томи Тасев попознат како Tommy Tassev е уште еден млад надежен DJ кој полека си зазема место засега, на струмичкото естрадно небо, а се надеваме во поскоро време ќе го слушаме и ќе ги посетуваме неговите настапи низ цела Македонија па и надвор од неа.

984287_384302045082083_5597611211526340955_n

Оваа млада музичка надеж веќе подолго време продуцира и има свои сопствени песни, додека во исто време и прави миксови на светските познати песни од Martin Garrix, Like Mike, Dimitri Vegas, Tiesto и така натаму… Запознајте се подобро со него и неговата музика на неговата ФБ страна: https://www.facebook.com/pages/Tommy-Tassev/371818829663738 и слушнете дел од неговата музика : https://www.youtube.com/user/MegaTasev https://soundcloud.com/tomitasev 

Ветуваме, нема да зажалите!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,