Струмичанка во трка за најубава навивачка

навивачка1

„Телеграф“ прави ранг листа на најубави навивачки. На листата се најде и струмичанката Маргарета, која е сликана на кошаркарски натпревар. Ајде струмичани да ја подржиме нашата Маргарета. На следниот ЛИНК може да гласате за наубава навивачка.

фото: Телеграф

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,