СТРУМИЦА ДЕНЕС ОРГАНИЗИРА ЗАЕДНИЧКО СЛЕДЕЊЕ НА НАТПРЕВАРОТ ВО НЕДЕЛА: ГОЛЕМА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ ЗА САМО ЕДЕН ДЕН!

Во недела со почеток од 20:30 часот МАКЕДОНСКАТА репрезентација игра важен натпревар против репрезентацијата на Шпанија, меч кој можеби ќе го обезбеди посакуваното полуфинале. По тој повод, порталот Струмица Денес организираше заедничко следење на натпреварот во СЕЛЕКТ на кое многу струмичани покажаа голем интерес уште на првиот ден откако беше креиран евентот. Да се собереме во уште поголем број а потоа на плоштадот да ја славиме големата победа на Македонија! Се гледаме во 20:30 часот во недела во Селект.

ЛИНК ОД ЕВЕНТ: https://www.facebook.com/events/159546991360791/

маркетинг


Select
Ознаки: , ,