Сребро и бронза за планинарите на „Ентузијаст“ на меѓународен куп во Србија

Планинарите на ПАОК ,,Ентузијаст” Струмица постигнаа одлични резултати на меѓународниот куп во спортска ориентација што се одржа на Копаоник-Србија од 17 до 20 јули. Сестрите Серафимовски од големото натпреварување дома се вратија со значајни награди. 

serafimovski

Христина Серафимовска во категорија – девојки до 12 години, го освои третото место и се закити со бронзен медал, а Марија Серафимовска во категорија -девојки до 14 години, го освои второто место и се закити со сребрен медал.

2

21

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,