Девојки од Струмица: Соња Тодорова

Соња Тодорова е струмичанка која го живее женскиот сон. Плива во облека. Но, дури и за нејзе, секогаш во нејзиниот гардеробер има место за ново парче, две. Самата си знае дека е хроничен шопахоличар.KJ2_4493

KJ2_4506

KJ2_4508

KJ2_4527

KJ2_4543

KJ2_4554

KJ2_4573

KJ2_4590

 

маркетинг


Select
Ознаки: