Службени возила на општина Струмица чистеа по камперите пред владата во Скопје

Службени возила на општина Струмица, заедно со службени возила од општина Центар, чистеа по камперите пред владата во Скопје – објави Нет Прес.                                                                                                    kamp6-640x342

„Уште рано изутринава камперите почнаа да ги пакуваат шаторите. По два месеца станарите од околните згради утре конечно ќе се разбудат со поинаква глетка од прозорците. Но, имајќи предвид дека се користат службени возила за расчистување на теренот, се поставува прашањето дали освен возилата, за партиски цели се злоупотребуваат и пари на народот. Односно кој ги плаќа горивата, возачите и се останато?

Водејќи се од денешната глетка се поставува и дилемата дали можеби целото функционирање на кампот било на сметка на буџетот на овие две општини“ – стои во текстот на Нет Прес.
centar-1-497x400

kamp1-640x379

kamp4-640x369

kamp9-1-632x400

kamp-549x400

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,