(ВИДЕО) Слушнете ја изведбата на Трајче – Love Yourself од Justin Bieber

Трајче Ѓоргиев ја изведува моментално најактуелната и најпопуларната песна од пејачот по кој лудуваат сите женски срца, Џастин Бибер. Со Love Yourself остана долго на странските топ листи, а ја слушаат и оние кои дотогаш беа скептични за неговите дела. Напишана од Ed Sheeran, Benjamin Levin, и Justin Bieber оваа песна го измени стилот на младиот пејач и ги „заскокотка“ и оние со најистенчен вкус.

trajche-gjeorgiev-

Слушнете ја изведбата на Трајче:

маркетинг


Select
Ознаки: , ,