Синоќа се одржа Стенд ап двобој во Струмица со Пеџа и Срѓан

Синоќа во просториите на центарот на култура „Антон Панов“ се одржа СТЕНД АП ДВОБОЈ помеѓу најдобриот хрватски стенд ап комичар Пеѓа Бајовиќ и најдобриот српски комичар Срѓан Јовановиќ.

13147301_567705786745344_757172820901243995_o

маркетинг


Select
Ознаки: , ,