ОГЛАС: Се продава луксузно опремен нов стан во центарот на Струмица

2

3

5

1

Се продава ексклузивно опремен нов стан во центарот на Струмица. Станот е веднаш вселив и со чист имотен лист. Има површина од 64m2 и повеќе простории во кои спаѓаат: ходник, купатило, голема дневна соба заедно со трепезарија и кујна, една спална соба и две помали детски соби како и затворен балкон. Станот е делумно опремен со мебел, квалитетни луксузни врати, италијанска керамичка санитарија и сваровски осветлување. Лоциран е на ул. Сандо Масев број 12 , на само 30 метри од градското собрание. Цената е 700 евра и може да варира во зависност од тоа дали ќе биде задржан и мебелот. Лице со кое можете да исконтактирате за дополнителни информации е Тане, со телефонски број: 077/484-777

7

10

6

8

9

маркетинг


Select
Ознаки: