Се одржа трибината „Со уметност против ракот – кампања за борба против ракот“

Здружението за култура и развој на креативни индустрии „КУЛТ-ТРАНЗЕН“ заедно со Организација на жени од Струмица одржа трибина за превенција и навремено откривање на карциноми со доктор Триводалиева Слободанка. Трибината се одржа на ден 04.11.2015, среда, во 18.00ч во просториите на Домот на АРМ на втори кат во мала сала.

44

Трибината се реализираше во рамките на проектот „Со уметност против ракот – кампања за борба против ракот“ – финансиски поддржан од општина Струмица преку програмата Г1 – трансфер до невладини организации.

22

11

55

33

66

маркетинг


Select
Ознаки: , ,