Се чистеше комуналниот отпад во село Босилово

Вчера екипа на ЈПКД „Огражден“ – Босилово со сопствената градежна механизација работеше на расчистување и уредување на прифатилиштето за комунален отпад во атарот на с.Босилово.

11249223_956657951022188_7636584902038942536_n

11899763_956657947688855_5004405773410292556_n

маркетинг


Select
Ознаки: ,