Се чистеше депонија во Босилово

Денеска екипа на ЈПКД „Огражден“ – Босилово со сопствената градежна механизација работеше на расчистување и уредување на прифатилиштето за комунален отпад во атарот на с. Босилово.

10509683_965410873480229_64129757326789405_n

11220888_965410870146896_8287591397385917129_n

11988562_965410876813562_3283124660447584179_n

маркетинг


Select
Ознаки: , ,