Рок журка со Иван Раденов на леблебеџиска

10386399_688225384592708_7832179141382455180_n

 

Летна шема на леблебиџиска улица продолжува и оваа недела. Овој четврток гостин на улицата е Иван Раденов. Иван Раденов е првиот победник на македонскиот Идол. Угостителите од улицата ветуваат добра рок журка.

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,