РЕТРО: Струмичките легендарни песни – „Текила“ , „Скала“ , „Марија“

hqdefault

„Текила“ , „Скала“ , „Марија“ се само некои од струмичките рап хитови коишто пред неколку години доминираа во струмичко па и низ цела Македонија. Скоро секој струмичанец имаше на својот мобилен телефон макар и по една песна. Важно, момците што ги интерперираат песните направија на еден начин „бум“ со овие песни со хумористична содржина. Да не должиме многу и да се потсетиме на нив!


маркетинг


Select
Ознаки: , ,