Реконструкција на детската градинка „Сонце”- Ново Село

Привршуваат градежните работи на детската градинка Сонце”- Ново Село.
Од нејзината изградба во 1975 година до денес не беа превземени никакви градежни работи.
Со реконструкцијата на истата ќе добиеме еден енергетски современ објект и значително ќе се подобрат условите за нашите најмали.
Се извинуваме на родителите и им благодариме на трпението..!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,