РАНДОМ ПАРК ВЕЧЕРВА ВО ГОСИП КАФЕ!

Вечерва, четврток во Gossip Cafe повторно уживаме со звуците на виолината и дечките од Random Park. Повелете и уживајте во опуштената атмосфера.
Резервации:
075 800 232 Сашо 📱

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,