(ВИДЕО) Првиот настап на Амар Гиле во Македонија

10302054_682346448513935_8749872446153058377_n

Победникот од минатата сезона на Ѕвезде Гранда, Амар Гиле Јашарспахиќ настапуваше во струмичкиот ноќен клуб Селект. Првиот настап на Амар во Македонија помина неверојатно, а клубот беше исполнет до после место. Амар ги забавуваше струмичани до раните утрински часови. Дента пред настапот Амар имаше интервју за Струмица Денес и ги поздрави струмичани.

10407733_682345685180678_5544423866510484284_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,