Погледнете како изгледаше првиот јавен настап на Трајче Ѓоргиев

Трајче Ѓоргиев веќе е добро познат за струмичката публика, а секако преку Ѕвездичките на Пинк се прослави и на Балканот. Но секогаш е добро да се потсетиме на почетоците. На својот прв јавен настап Трајче ја исполнува More than this од бендот One Direction.

trajcee

Погледнете како изгледаше тоа:

маркетинг


Select
Ознаки: ,