Планинарите од Ентузијаст освојуваат нови врвови

Планинари од ПАОК „ЕНТУЗИЈАСТ“ викендот ги искачија врвовите: Конгор м.н.в. на планината Беласица, поминувајќи 19 километри висинска разлика од 1.300 метри и Гоцев врв 2212 м.н.в. на планината Славјанка Р. Бугарија поминувајќи 26 километри со висинска разлика од 1.600 метри.

IMAG2245

IMAG2228

P1040153

P1040121

P1040133

IMAG2244

P1040142

P1040115

P1040116

маркетинг


Select
Ознаки: , ,