Петар Грашо настапи на Струмица Опен Фестивал

Петар Грашо синоќа пееше и свиреше на големата Опен Фест сцена. Струмичани во еден глас со него ги исполнуваа неговите хитови и уживаа. Градскиот плоштад беше исполнет весели и разиграни лица.

11892303_1034772553220445_431126623723823679_o

11856428_1034772783220422_4859709322571440281_o

11838969_1034772493220451_975052882949011042_o

11709965_1034772536553780_692744477903737060_o

11227069_1034772466553787_6265056909005311696_o

11027951_1034772743220426_737696947258975738_o

11850438_1034772436553790_3198917775931754572_o

11875209_1034772586553775_4223552537891436520_o

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,