People of Strumica – Среќен роденден голем таленту!

Најпознатиот академскиот сликар и вајар од Струмица, Митко Тошев, секогаш знае да не изненади со уникатни уметнички дела. За најразлични пригоди, манифестации, за одбележување значајни датуми, за истакнати личности, портрети во природна големина… Струмица е град на големи таленти! Среќен роденден Митко и уште поголеми успеси во творештвото!

mitko

маркетинг


Select
Ознаки: ,