People of Strumica – Од Либан до Струмица

– Презадоволен сум од гостопримството на луѓето од градот и од управата на клубот. Желен сум да ги покажам моите квалитети на струмичката публика!

lib

 Ходор Нахас од Либaнецот е најновото засилување на ракометниот клуб Зомимак-М / Светско кадетско првенство, Македонија- Германија, Спортска сала „Парк“ 

Фото: Столе Ангелов

маркетинг


Select
Ознаки: