People of Strumica – Љубов која не познава години

Струмица е полна со живот, а оваа рубрика има за цел преку професионални фотографии од луѓе и моменти на различни локации да ви ја пренесе атмосферата од градот. Денеска започнуваме со фотографии за една љубов која не познава години и граници.

IMG_7460

Како што една анегдота кажува која внуката ја прашала баба си како нејзиниот брак трае толку долго и љубовта меѓу нив живее бабата и одговорила

– Чедо ние сме родени во време кога работите кои се расипуваа ги поправавме, не ги фрлавме и не ги заменувавме со нови!

IMG_7458

Љубов која не познава години, People of Strumica, шеталиште Струмица, февруари 2014

Струмциа Денес

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , ,