People of Strumica: Браќата Ѓорѓиеви, струмички одбојкари за гордост!

Никола и Ѓорѓи се дел групата која пишува историја на македонската одбојка. Браќата, гордост на Струмица, едни од најзаслужните за пласман меѓу четирите најдобри земји во Европа!

Струмица и Македонија е со Вас!

nikola-gjorgji

Фото: Фејсбук

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,